Over De Internationale

Melching Groep B.V.

De Internationale is een initiatief van Melching Groep B.V., specialist in verzekeringsoplossingen. Melching is zo’n 30 jaar geleden opgericht en voorziet onder andere in het ontwikkelen van verzekeringsoplossingen in speciale marktsegmenten. Hiervoor werkt Melching samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en dienstverleners. Zo heeft Melching aan de wieg gestaan van Onna-Onna (Aegon) en enkele producten van Zelf.nl (Vivat Verzekeringen) en Unigarant (ANWB).
Vanuit deze achtergrond is www.deinternationale.nl ontwikkeld met N.V. Verzekering-Maatschappij Bovemij (Bovag) en SOS International.

NV Verzekering-Maatschappij Bovemij

Bovemij maakt onderdeel uit van de Bovag Groep. In 1963 is Bovemij opgericht door de leden van BOVAG. Om risico’s af te dekken die ondernemers niet konden of wilden dragen. Tegenwoordig richt Bovemij zich naast, samenwerking met de bedrijven in de mobiliteitsbranche, ook op andere doelgroepen. Voorbeelden hiervan zijn Fietsverzekeringen (Enra), Rechtshulp (SRM Rechtsbijstand) en Financieringen (Bovemij Finance). Daarnaast voorziet Bovemij in verzekeringen op het gebied van Mobiliteit, Wonen&Gezin en Vrije Tijd, waaronder Reisverzekeringen.

SOS International BV

SOS International is de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland. De hulpverleners zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om mensen te helpen bij onvoorziene situaties. Denk aan ziekte of letsel in het buitenland en pech of schade onderweg. Geen opgave is daarbij te groot.
SOS International werkt vanuit de gedachte dat anderen worden geholpen net zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Snel, efficiënt en met empathie.